Vloerenwinkel Den Haag

Op zoek naar een top vloerenwinkel in Den Haag? Woonwinkel Van der Goes heeft een ruime collectie vloeren en nu ook een webshop! In de webshop kunt u op uw gemak onze diverse vloeren bekijken en met elkaar vergelijken. U bestelt ze direct online.

Het ruimste assortiment vloeren in de buurt van Den HaagBezoek onze prachtige vloerenwinkel!

Bij Van der Goes verkopen we diverse soorten vloeren in verschillende kleuren. Wat vindt u mooi? Ons ruime assortiment vloeren bestaat onder andere uit:

Bent u al tijden op zoek naar een prachtige houten vloer, maar ziet u een beetje op tegen het vele onderhoud dat nodig is om zo’n vloer mooi te houden? Bekijk dan eens onze vele PVC vloeren. Deze vloeren lijken van hout of natuursteen te zijn gemaakt, maar ze zijn eigenlijk gemaakt van vinyl. Dit is een zeer stevig materiaal en daar overheen is ook nog eens een beschermlaag aangebracht. Deze beschermlaag zorgt er voor dat de vloer niet snel beschadigd raakt en ook vochtbestendig is. U kunt deze vloer dus ook aanleggen in de badkamer. Maar misschien bent u wel op zoek naar mooi, zacht tapijt? Ook dan bent u bij de vloerenwinkel van woonwinkel Van der Goes nabij Den Haag aan het juiste adres! Bij ons koopt u tapijt van bekende merken als Desso, Parade, Bonaparte, Besouw en Jabo.

Bestel de vloeren uit onze vloerenwinkel nabij Den Haag nu online

Ons ruime assortiment vloeren is nu ook online te bewonderen in onze webshop! Vergelijk de verschillende vloeren met elkaar, terwijl u zich begeeft in de ruimte waar de vloer uiteindelijk komt te liggen. Heeft u toch wat meer hulp nodig bij het uitkiezen van uw nieuwe vloer? Kom dan eens langs bij onze vloerenwinkel nabij Den Haag. U kunt ook eerst wat inspiratie opdoen aan de hand van onze webshop en daarna langskomen bij onze vloerenwinkel. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar om advies te geven! Heeft u een mooie vloer besteld? Deze kunt u zelf aanleggen of u kunt dit door ons laten doen.

Meer bij onze vloerenwinkel in de omgeving van Den Haag

U koopt bij onze vloerenwinkel bij Den Haag niet alleen diverse soorten vloeren, maar ook de mooiste vloerkleden en prachtige trapbekleding. Van der Goes is de erkende interieurspecialist in vloerkleden en trapbekleding in de omgeving van Den Haag en we garanderen dan ook uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje. Kom dus snel langs bij onze vloerenwinkel nabij den Haag of neem eens een kijkje in onze webshop!

HULP NODIG?
HULP NODIG?

 

Neem content met ons op:

BEL: 015 - 310 82 42
MAIL: info@vandergoesvloeren.nl