Parketvloer

Een mooie, sfeervolle parketvloer kopen? Dit kan in de webshop van woonwinkel Van der Goes of kom eens langs op onze vloerenafdeling! Parket is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Parketvloeren zien er erg chique uit, maar vergen wel vrij intensief onderhoud. Gelukkig krijgt u hier zeker iets voor terug. Bestel onze parketvloeren nu ook gemakkelijk online. U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te leggen, maar wij doen dit ook graag voor uw.

De mooie parketvloeren van woonwinkel Van der GoesPrachtige parketvloeren bij woonwinkel Van der Goes

Bij Van der Goes koopt u parketvloeren in alle soorten en maten. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in lichte en donkere tinten. Denk goed na over de kleur die u gaat kiezen. Heeft u donkere meubels of een donkere muur? Dan is het vaak niet aan te raden om de vloer ook donker te kiezen. Terwijl dit bij witte meubels juist wel voor een leuk effect kan zorgen!. Onze parketvloeren hebben verschillende patronen. De wijze van zagen bepaalt de structuur van uw parketvloer. Bekijk de verschillende soorten parket nu online in onze webshop:

  • Massief parket
  • Lamelparket
  • Bourgogne parket
  • Samengestelde parketvloer
  • Verouderd parket

Bij massief parket zijn de vloerdelen volledig gemaakt van 100% massief hout. Massieve parketvloeren zijn hierdoor slijtvast en duurzaam en kunnen na verloop van tijd opnieuw geschuurd en geolied worden. Lamelparket bestaat uit meerdere lagen die kruislings op elkaar zijn gelijmd. Dit is een goedkopere parketsoort doordat de onderlaag relatief goedkoop is en de bovenlaag van zeer goede kwaliteit. Ook de samengestelde parketvloer bestaat uit meerdere lagen en is relatief goedkoper dan een massieve parketvloer. Deze parketsoort is zeer duurzaam! Als u patronen wilt leggen, kunt u het best kiezen voor een bourgogne parket. En dan is er nog verouderd parket. Dit parket is zo bewerkt dat het er oud uitziet en een robuuste uitstraling aan uw woonkamer geeft.

Uw parketvloer onderhouden

Parketvloeren blijven alleen mooi als ze goed onderhouden worden, anders kunnen er allerlei vlekken of beschadigingen ontstaan. Wij geven u graag enkele tips:

  • Ten eerste moeten parketvloeren zijn behandeld met olie. Dit beschermt uw vloer tegen vuil en vocht.
  • Olievloeren moeten regelmatig gedweild worden. De zeep verwijdert niet alleen vuil, maar voorziet uw vloer ook van een beschermende slijtlaag.
  • Het is ook aan te raden om bijna dagelijks het stof van uw vloer af te wissen. Zet uw parketvloer minimaal twee keer per jaar in de onderhoudsolie. Dit zorgt er voor dat uw vloer weer beter beschermd is tegen vuil en vlekken. Zijn er toch vlekken ontstaan? Gebruik dan intensiefreiniger.

Een mooie, natuurlijke vloer zonder te veel onderhoud?

Vindt u parketvloeren prachtig, maar ziet u op tegen het intensieve onderhoud? Bekijk dan eens onze ruime collectie PVC vloeren. Deze vloeren lijken van hout of natuursteen te zijn, maar zijn eigenlijk gemaakt van vinyl. PVC vloeren zijn erg stevig en hebben een beschermende laag, waardoor er nauwelijks krassen of vlekken ontstaan. Daarnaast zijn de vloeren vochtbestendig en dus ook geschikt voor uw badkamer. Interesse in onze vele prachtige vloeren? Bekijk dan onze webshop of kom langs bij onze vloerenwinkel!

HULP NODIG?
HULP NODIG?

 

Neem content met ons op:

BEL: 015 - 310 82 42
MAIL: info@vandergoesvloeren.nl