Ondervloer

Van der Goes is dé interieurspecialist op het gebied van vloeren, maar wist u dat wij ook diverse soorten ondervloeren verkopen? Als u lang van uw vloer wilt blijven genieten, is het kiezen van de juiste ondervloer essentieel. Denk dus goed na over de ondervloer die u wilt gaan aanschaffen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen! Laat u vooral adviseren door onze deskundige medewerkers.

Het belang van een goede kwaliteit ondervloerOok voor ondervloeren kunt u terecht bij Van der Goes!

Een goede ondervloer is erg belangrijk! Ondervloeren hebben namelijk diverse functies, zoals:

  • Geluidsdemping
  • Warmte-isolatie
  • Dampdichtheid
  • Hoogtebesparing
  • Stabiliteit (vooral bij laminaat is een ondervloer essentieel voor de stabiliteit)

Wij raden u aan om altijd een ondervloer te leggen onder dunne vloersoorten. Een ondervloer zorgt er namelijk voor dat dit soort vloeren lekkerder lopen en minder snel beschadigen. Bij sommige vloeren zit de ondervloer al aan de onderkant van de vloer vastgelijmd. In dit geval is het niet nodig om nog een extra ondervloer te leggen. Onze medewerkers vertellen u voor welke vloeren dit geldt. Wilt u de ondervloer bestellen in onze webshop, maar komt u er zelf niet helemaal uit? U kunt altijd even bellen voor telefonisch advies.

De diverse soorten ondervloeren van Van der Goes

Er bestaan verschillende soorten ondervloeren en niet elke ondervloer kan op elke vloer worden gelegd. Zo is een vochtwerende ondervloer essentieel, wanneer deze op een betonvloer wordt aangelegd. Bij Van der Goes verkopen we ondervloeren in pakken of op rollen. Heeft u niet zo veel ervaring met het aanleggen van vloeren en/of ondervloeren? Neem dan vooral geen risico en laat u telefonisch adviseren of kom langs in onze woonwinkel in Nootdorp.

Vloerenwinkel Van der Goes

Bent u er nog niet helemaal uit welke vloer u wilt gaan leggen? Woonwinkel Van der Goes biedt u een zeer breed assortiment vloeren, zoals PVC vloeren, kliklaminaat en parket. Op zoek naar een prachtig tapijt van een uitstekende kwaliteit? U koopt bij ons topmerken tapijt, zoals Desso, Parade en Bonaparte. Daarnaast verkopen wij diverse (kleurrijke) vloerkleden. Ook voor trapbekleding en traplopers kunt u bij ons terecht. Wij hebben gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal. Ontdek de vele mogelijkheden bij woonwinkel Van der Goes!

HULP NODIG?
HULP NODIG?

 

Neem content met ons op:

BEL: 015 - 310 82 42
MAIL: info@vandergoesvloeren.nl