Laminaat leggen

Laminaat leggen in uw woning? Bekijk dan eens de zeer uitgebreide webshop van woonwinkel Van der Goes of kom langs in onze vloerenwinkel. Laminaat is een populaire vloersoort geworden. Ontdek de vele voordelen van een laminaatvloer!

De voordelen van laminaat leggenLaminaat kopen doet u bij Van der Goes

Laminaat is tegenwoordig onmisbaar in iedere woning. En dit is ook niet zo gek! Laminaatvloeren hebben de karakteristieke uitstraling van een houten vloer, maar zijn eigenlijk gemaakt van kunststof. Dit brengt vele voordelen met zich mee:

  • Laminaat is kleurvast en vochtbestendig
  • Er is een grote variatie aan laminaat
  • Laminaat is eenvoudig te leggen
  • Er is geen intensief onderhoud nodig
  • Laminaatvloeren bieden de beste prijs- kwaliteitsverhouding

Door laminaat te leggen elimineert u de nadelen van een echte houten vloer. Echt hout verkleurt vaak na te veel blootstelling aan zon en vochtvlekken komen ook vaak voor. Met een laminaatvloer heeft u hier geen last van. Daarnaast is een zeer groot voordeel van laminaat dat er geen intensief onderhoud nodig is. Bij een houten vloer kunt u het gevoel hebben maar bezig te blijven. Onze laminaatvloeren zijn relatief goedkoop, maar kunnen wel meer dan 20 jaar meegaan!

Ontdek ons PVC kliklaminaat

Wij bieden u het beste dat er op het gebied van vloeren te krijgen is, daarom vindt u bij ons niet alleen diverse soorten laminaat, maar ook PVC kliklaminaat. PVC vloeren kennen heel erg veel voordelen en daarom zijn ze ook super populair geworden. De vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, duurzaam, geschikt voor vochtige ruimtes en goed te combineren met vloerverwarming/koeling. Op PVC vloeren zit een extra beschermlaag die dit alles mogelijk maakt! Daarnaast zijn de vloeren nauwelijks van echt hout of natuursteen te onderscheiden. Ons PVC kliklaminaat is niet moeilijk te leggen door de klikverbinding. Hierdoor ontstaan er ook geen naden tussen de verschillende delen.

Wij komen graag uw laminaat leggen!

Ons laminaat en PVC kliklaminaat is gemakkelijk zelf te leggen, maar onze deskundige medewerkers komen dit ook graag voor u doen. Heeft u een mooie laminaatvloer gevonden in onze webshop? U kunt het laminaat direct bestellen of kom langs in woonwinkel Van der Goes!

HULP NODIG?
HULP NODIG?

 

Neem content met ons op:

BEL: 015 - 310 82 42
MAIL: info@vandergoesvloeren.nl