Lamelparket

Het mooiste lamelparket koopt u bij woonwinkel Van der Goes. Lamelparket is de populairste parketsoort. Het parket zet nauwelijks uit en is relatief goedkoop. Bekijk ons lamelparket in verschillende kleuren op onze website of kom eens langs bij onze woonwinkel in Nootdorp.

De voordelen van lamelparketHet mooiste lamelparket koopt u bij Van der Goes!

Lamelparket bestaat over het algemeen uit drie lagen hout. De onderste en de middelste laag zijn meestal van populierenhout en de toplaag van eikenhout. Dit is ook de reden dat deze parketsoort relatief goedkoop is vergeleken met andere parketsoorten die voor een groter gedeelte uit duurder hout bestaan. Lamelparket gaat wel even lang mee als deze duurdere parketsoorten. De lagen zijn dwars op elkaar gelijmd, waardoor lamelparket niet krimpt of uitzet tijdens wisselende luchtvochtigheden of temperaturen. Lamelparket wordt ook nog afgewerkt met een slijtvaste olielaag. In tegenstelling tot massieve parketvloeren is lamelparket uitstekend geschikt voor op vloerverwarming. Een laatste voordeel van lamelparket is dat het weinig geluid doorlaat. Deze vloeren zijn dus ook erg geschikt voor appartementen die aan een geluidsnorm moeten voldoen.

Bestel uw lamelparket nu online

Wij van woonwinkel Van der Goes maken het kopen van een nieuwe vloer graag zo gemakkelijk mogelijk voor u en daarom hebben wij nu ook een eigen vloerenwebshop. Dit biedt u de mogelijkheid om:

  • Lamelparket online te vergelijken
  • Uw lamelparket naar keuze direct te bestellen
  • Diverse soorten vloeren te kopen vanaf de plek waar de vloer uiteindelijk zal komen te liggen

Natuurlijk kunt u ook nog steeds bij ons langskomen voor advies van één van onze deskundige medewerkers. Of neem telefonisch contact met ons op als u nog vragen heeft.

Dé vloerenspecialist

Op het gebied van vloeren bent u bij woonwinkel Van der Goes zeker aan het goede adres! Wij verkopen niet alleen prachtig lamelparket, maar ook diverse andere populaire vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie PVC vloer? Deze vloeren lijken net echt hout of natuursteen, maar ze zijn gemaakt van stevig vinyl. PVC vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en gaan heel lang mee. Maar misschien gaat u toch liever voor de robuustheid van echt hout. En wat dacht u van een visgraatvloer? Visgraatvloeren zien er origineel uit en ze zijn erg stevig. Daarnaast vindt u bij ons bekende tapijtmerken, zoals Desso, Parade en Bonaparte. Wilt u uw woonkamer gemakkelijk opfleuren? Bekijk dan eens onze vrolijke vloerkleden!

HULP NODIG?
HULP NODIG?

 

Neem content met ons op:

BEL: 015 - 310 82 42
MAIL: info@vandergoesvloeren.nl