Bezorgen en afhalen

BEZORGEN

Bij Vandergoesvloeren zijn de bezorgkosten gratis bij een bestelling vanaf € 500,00 euro in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Onder een bestelling van € 500,00 euro zijn de bezorgkosten 50 euro. Bij de bestelling geeft u aan of u de bestelling wilt komen afhalen. Kiest u niet voor afhalen dan gaan wij er vanuit dat de bestelling bezorgd moet worden.

De bezorgkosten bedragen voor Belgie € 65,00 euro per bestelling.

Na het plaatsen van de bestelling wordt, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u opgenomen over de bezorg datum. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te kunnen leveren. 

Wanneer een bezorgafspraak niet door kan gaan, dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Bij het niet tijdig afmelden van een gemaakte bezorgafspraak zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De kosten varieren van € 30,00 - € 50,00 per bestelling.

De betaling geschied voorafgaand aan de levering. Dit is mogelijk door direct met iDeal te betalen ofwel door middel van een overboeking.

LET OP: De goederen worden door ons geleverd d.m.v. een steekwagen en/of palletwagen tot de eerste deur van de begane grond. Deze dient wel bereikbaar te zijn met een steek en/of palletwagen. Voor verdere verplaatsing in uw woning dient u zelf zorg te dragen. 

AFHALEN

U kunt voor het afhalen van uw bestelling eenvoudig een afspraak maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling klaar staat bij uw komst.

U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen.

 

HULP NODIG?
HULP NODIG?

 

Neem content met ons op:

BEL: 015 - 310 82 42
MAIL: info@vandergoesvloeren.nl